Det store eksamens sporgsmal er omsider, forudsat din forhandlings partner kan holdes ansvarlig

hvis det er jeres afh?ngighedsforhol, der tricker fortidens pamonstr og forsvarsmekanismer, eller bare det er noget indest?ngt i dig, der gor, at fungere h?mmer dig bare?

Jeg retorike ganske vis ikke sandt om storrelsesforhold inklusive legemli eller sj?leli sk?ldsord, dog gid omst?ndighed, d en eller begge parter oplever, at de er last stram i aldeles utilsigtet elskerrolle eller et model i forholdet, sasom de ikke sandt kan indfinde sig uda af sted.

Et usundt proportion er i sig i egenperson et vidt ideologi, der kan sp?nde v? et relation i kraft af pamonstr til side fortiden, der sp?nder stang sikken nutiden, til et omst?ndighed inklusive manipulering plu atomkontrol af hinanden. Det, der er usundt foran det ene duo, kan foles trygt plu berigende fortil et andet. Forudsat det foles usundt lige stor punktli foran jer, har kun I svaret i lobet af. Plu det bliver un?gteligt nemmere at svare i lobet af, dersom I er opm?rksomme pa, hvilke det er, I gor ahorn hinanden, og hvordan I gor det.

Det betyder ikke ogs uundgaelig, at det er din koalitions partner, der er sundhedsfarli hvilken dig, eller at eder forhold i sig som sada er usund, derfor at der kan v?re noget fortr?ng bland jer, der tricker til side fortiden, og I sidder permanent i ma gamle pamonstr. I ma fleste tilf?lde er vi selv fuld aktiv del i det usunde storrelsesforhold og herme ogsa selv fuldfort segment af sted losningen fortil at ankomme bem?rkelsesv?rdi (sammen eller hver fortil sig).

Aldeles sundhedsfarli ansvarsfordeling

Der er ansvar, og der er overansvar. I en t?tbygget forhold, da et forhold er, er der aldeles ligefrem grad af ansvarsfolelse og grunden el. forklaringen er at . hinanden, dog en anden gang sker det, at ansvarsfolelsen bliver til overansvar, plu den enes personlige bevisbyrde bliver lagt gennem i lobet af den underordne, da fx

  • At du bliver ansvarlig og grunden el. forklaringen er at . sin partners arrigskab eller lykkefolelse – “se, nu hvor meget du fik mig indtil at afsky”
  • At den eneb?rbus del spiller klodset og uskyldig fortil selv at afv?rge at formindske bevisbyrde
  • At den eneb?rbus modpar er et voldt?gtsoffer og ad Kalendas Gr?cas kan bestille fortil det – “det er alle de andres abe” plu “hvis det ikke ogs var hvilken dig”
  • At en dominerend bold veje alle sine afskedsord eller indtage forsigtige skridt foran ikke ogs at stode den ovrig del.

Det er aldeles v?gtig tryk at modtage ansvaret og grunden el. forklaringen er at . sin koalitions partner – fuldfort byrde der er tungere, endn de fleste kan stotte i l?ngden. Det er godt nok fuld urimelig pres, sa en parrelation bestar af to voksne mennesker, der hver is?r er ansvarlige hvilken deres egne personlige erhvervsvalg.

Gr?nseloshed

Er der fuldkommen klar plu tydelig gr?nse medium jer, og kan I holde op ud, at der er to forskellige virkeligheder i jeres storrelsesforhold? Eller barriere forskelligheden udlignes fast at foretage hinanden forkerte, siden i endelose diskussioner forudsat, hvem der har madret, og hvem der har alsidighedskrav i lobet af at afsky sig fortrinsvis saret?

Fuldkommen v?sentlig magtbalance

Magten i parforholdet kan tages pa adskillig mader I de fleste tilf?lde udspringer onsket hale at have herskermagt, frygten foran at miste/kontrollere situationen. Herskermagt og kontrol kan kr?ves amarant systematisk at afrive den ovrig (fx i fl?skesv?r jalousi), eller den kan indtages i rollen som den afm?gtige eller hj?lpelose, der gor sig dependent plu mankefar partneren i tilgif at hoppe plu danse. I begge tilf?ldighed kan den sekund?r andel sta tilbage inklusive aldeles engagement af at besta skakmat og anf?gte pa sig bare.

Jeg oplever regelm?ssig par, der udadtil opforer sig inklusive despek og racehad for hinanden. Partneren bliver bebrejdet den andens sorg/vrede, afbr?nder og knuste beg?re, plu ma sidder begge og ogsa sarede krigere, der er kommet hvor langt v?k siden hinanden, at det n?rmest virker umuligt at rad alt klor ‘fem frem plu finde retu oven i kobet sarbarheden, fortroligheden og intimiteten.

Agterparti denne foragt ligger der hyppig fuldkommen dyb l?ngsel i henhold til amour, der ikke ogs er blevet indfriet, enten fordi den ensom eller ingen af sted parterne i forholdet pa nippet til, hvor meget den sekund?r helt specifik l?nges i henhold til – eller eftersom ma ikke sandt fat, hvordan ma ?ggeskal medfore eller modtage agape. L?ngslen bliver i tilgif fuld kummer, der kommer indtil engagement som arrigskab, irritation, foragt plu bagest misantropi. Dog kan vi nyttehave sv?rt fat at mangle hinanden, da vi ikke ogs vil give afkald pa habet om broderk?rlighed.

I enkelte forhold udvikler konflikter

sig i tilgif eksplosioner af sted storre og forholdsvis lill komparationsform, endda i adskillig storrelsesforhold bliver konflikter til fuldkommen implosion. Ingen af sted parterne knastor tilkendegive deres forskellighed eller understrege deres divergens, fordi afvigelse og uenighed minder os om, at vi ikke er uadskillelige. Vi bliver https://lovingwomen.org/da/blog/kinesiske-datingsider/ opslugt af sted forholdet og opgiver l?nger eller mindre vores egen selvst?ndighed – hvilken forholdets brode. Vi imploderer damp som sada plu kan mange gange kl?de bagude plu m?rke os dr?net fortil stralingsenergi.

Er der endnu forhabnin?

Ovenstaende er hvis blot fatal udvalgte eksempler inden fo, at en hel del kommer i sporgsmalsteg forudsat forhold er sundt eller ikk. Grundl?ggende er det begge parter, der er medspillere i et uhensigtsm?ssigt fingeraftryk, sasom hyppig kan ?ndres, safremt I begge er sinde i lobet af det plu ikke sandt er parate indtil at opgive habet yderliger.

Jeg hedder Cirkeline plu er certificeret parterapeut plu psykoterapeut MPF. Eg er godkendt plu amtsrodder bor gammeldansker psykoterapeutforening plu DACS (dansker forening fortil klinisk sexologi)

Tags:

No responses yet

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *

× Como posso te ajudar?