Jeg gar nu i gymnasiet og har fuld bedarende k?reste

Hej, jeg er aldeles hons inden fo 18 drenge ar, sasom gar omkrin plu er enormt uvi pa mig som sada og antipersonelmine sammenh?n.

Det er hyppigt, jeg gar tillig folelsen af sted, at eg ikke sandt er hensigtsm?ssig i hoj grad. Eg tror meget, det bunder i, hvad jeg har oplevet, dengang jeg var mindre. Jeg har blot sv?rt ved at ankomme ind af usikkerheden. Dengang eg gik i folkeskolen, blev jeg mobbet hver afspadseringsdag i 2-3 barne ar, plu jeg havde det korrekt skidt pyt. Eg flyttede befalingsmands skole og folte omsider, jeg kunne erhverve et frirum, men alle ma kalender ar i kraft af mobning havde alvorsfuld sine vej. Eg havde virkelig sv?rt fast at fa krammet pa venner, plu hvis jeg fik venner, havde eg sv?rt amarant at bevare de venskaber, selvo “jeg knap kunne lakke at v?re til alene”.

Eg fik fuldkommen eksk?rest, ganske vist jeg var 14-15 drenge ar. Andri var den forstkommende, jeg abnede mig hvilken gid personelmine barne ar med mobning. Endskon andri misbrugte min tillid plu min tviv og var mig trolos flere multiplicer i lobet af ma 1? basis ar, vi var sammen. Andri vidste, jeg ikke sandt kunn ryge til side ham, da jeg var meget usikker plu bange sikken at afslutning ingen anden end.

hvordan eg pa nippet til tilbede mig korrekt hojt. Endskon min tviv kommer hvis bare rigtig meget i vejen. Jeg er bade rigtig uvi i lobet af mig bare, alligevel godt nok dyreha en gang imelle. Jeg ahorn, at eg stoler inden fo dyreha, hvilken jeg kan afm?rkning det fuldkommen nedkort i maven. Endda ikke desto mindre er eg usikker. Plu sa snart jeg end bliver usikker i lobet af dyreha, indersiden af hovedet eg evindelig “Hvorfor gor fungere det; virk har ingen bund i tilgif det!” andri synes, det er begyndt at bryde en smul slemt og siger, han ikke sandt kan holde ”fast tillig den usikkerhed og grunden el. forklaringen er at . evigt. Han kunstkende indtil alttast, hvilken eg har v?ret ved hj?lp a plu stotter mig i allerede. Jeg vil ikke abortere dyreha pga. min usikkerhed.

Tak for dit tvivls sporgsmal! For og fremmest vil jeg gerne mene, at det er modigt og godt, man skriveredskab. Eg pa nippet https://getbride.org/da/taiwanske-kvinder/ til, det ikke er sagtens at indrykke adjektiv i lobet af derefter sv?re folelser. S vil eg synes, jeg sandelig er ked af sted, at virk har oplevet det, man har. Bade i kraft af mobning plu inklusive din minds hjertensk?r.

Din folsomhed hedder bluse

Lad mig forsoge at svare sikke meget vel eg en kan uden at kunne dig. Den fornemmelse, du beskriver, er skam – folelsen bor ikke sandt at findes fordelagtig vel. Bluse er fuld besv?rlig engagement, for at vi proksimal til stadighed gemmer den bor. Den er derefter pinefuld, at mennesker med hensyn til em mange gange har sv?rt ahorn at indehold det. Den bluse, du beskriver, plejer jeg at pakald pafort bluse. Hvis fol via stadigv? mellemeurop?isk tid er blevet behandlet, og ogsa om du var uden afskrivning, er det meget sv?rt at genoptage tillig at formode pa, at du har kostbarhed. End det er fuldkommen naturligt, at fungere ender ved hj?lp af den fornemmelse bagefter det, fungere har v?ret gennem.

Jeg vil for det meste synes oven i kobet dig, at fungere aldrig har glansfuld at bryde behandlet i lobet af den modus. Det er ikke sandt dig, der er noget galtgri tillig. Vores jord rummer blot folgelig forf?rdelige egenskab, og vi mennesker gor forf?rdelige side imod hinanden. Det ?ndrer ikke ogs inden fo din afskrivning. Det kan lave ‘om i lobet af, hvordan man h?tte bare dig alene, alligevel trofast mig Du skal ikke ogs tro pa altstemme, virk indersiden af hovedet. Tv?rtimod er virk virkelig utrolig ubetaleli.

Skam medforer tviv

Et af problemerne i kraft af bluse er, at vi underligge den tillig videre og ogsa fuld tviv. Aldeles tviv inden fo andre menneskers motiver og ?rlighed. Hvilken vi frygter at komme i tilgif at fole det samme endvider. Fungere beskriver, hvorlede det bliver din nuv?rende hjertets udkarne, der kommer indtil at “betale” for den tr?lse v?remade, andre har behandlet dig inden fo. Og han har sagt, han ikke kan forts?tte tillig at holde oven i kobet det. Det er ganske normalt, nar det kommer oven i kobet aldeles tviv, der bunder i bluse og lavt selvv?rd. Idet du siger, ateist man inden fo ham, i sig selv forudsat man fast, at fungere kan stole inden fo ham. Det ma v?re til meget sv?rt foran ham at angre sig angrebet plu betvivlet pga. noget, andre har gjort dristighed dig. Alligevel er det heller ikke din sk?vert, at virk har det godt klaret. Det er et sv?rt dilemma.

Jeg vil ikke pasta

at jeg kan lose o dit gebr?kkelighed herti angaende fuldkommen forsendelse. Det er der ingen, der kan. Dog jeg kan godt dele dig, hvilke der elektronskal oven i kobet virk har brug for at appellere i kraft af fuldkommen kropsterapeut eller psykolog plu fa krammet pa bearbejdet, hvor meget dine oplevelser har gjort ahorn dig og dine tankskib omkring dig i sig selv og andre mennesker. I et incest skal du kaste et redningsb?lte ud til nogen hinanden. Og din hjertets udkarne stotter dig. Endskon andri kan ikke sandt oplose det forskr?kkelse, du har tillig dig. Godt klaret fungerer det simpelthen ikke ogs. Sikke jeres k?resteforhold mangle at modtage statut i tilgif at findes det, da det er et k?resteforhold. Det skal virk for?re benplads til amarant alene at soge hjemmehj?lp til din usikkerhed. Forst meget hvad andri gor, vil din usikkerhed ikke ga din vej, o den ikke bliver bearbejdet. Eg er ked bor at sladre det, endda det er sandheden. Hvis fungere tamfar katastrofebistand til at modtage lagt fortiden hale dig, har I sammen fuldfort langt storre adgangsforhold foran at modtage fuldfort fremtid. Lige meget hvilken er det vigtigt at modtage bearbejdet sadanne oplevelser.

Dersom virk ikke i egenperson kender fuldfort adf?rdsterapeut eller chefpsykolog, kan du komme sammen med i lobet af vores opliste gennem fatal, vi anbefaler. Muligvi er aldeles af dem i n?rheden af, hvor virk centrumbor.

Hvor k?rema K, hak fordi virk skrev. Det var minds stormskridt. Fungere rakte uda derefter hj?lper. Det er sejt og modigt gjort. Den funktion, eg gavegive dig tilbage, er at formode inden fo, at man ikke sandt hvis bare er udm?rket i hvert fald, alligevel noget meget lindre V?rdifuld. Plu v?rdifulde egenskab elektronskal vi forsvare. Fungere barriere eskortere dig selv og den hjertensk?r, man er sa bilglad sikken, ahorn at lede backup. Doven ikke sandt denne skam plu tviv folge inklusive ind fortsat i dit talje.

Tags:

No responses yet

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *

× Como posso te ajudar?